Digitale goodiebag voor de technische branche

Werken in tijden van corona


Een crisis als deze zorgt voor vragen en onrust, en dat is niet gek. Het biedt tegelijkertijd ook nieuwe kansen, bijvoorbeeld om te kijken wat je nog wilt leren. Hier lees je meer over hoe je deze tijd goed kan doorkomen én er ook nog wat aan kan hebben.

Wie kan mij helpen?

Het is belangrijk dat je goed weet wat je rechten en plichten zijn. En dat je weet bij wie je terecht kan met vragen en voor praktische hulp. Er zijn verschillende partijen die klaar staan om jou te helpen. Vind je je antwoord niet op hun site, dan kan je ze altijd bellen.

Wat kan ik doen?

Deze tijd vraagt veel van je. Misschien moet je harder werken dan normaal, met allerlei aanpassingen, of is het juist heel rustig. Hoe dan ook maak jij er het beste van. En dat kan op zoveel manieren. Je kan de nieuwe situatie meer naar je hand zetten. En de kansen grijpen die deze situatie juist biedt.

Waar vind ik informatie?

Op zoveel plekken vind je concrete hulp voor mensen als jij, die werken in de technische branche. Er wordt advies gegeven, concrete informatie, maar ook praktische ondersteuning en financiële hulp. Kortom, er is veel waar je gebruik van kan maken, als je maar weet waar.

Een Limburgs initiatief van Techniek Nederland, FME, Koninklijke Metaalunie, Wij Techniek, OOM, A+O Metalektro.

Meer weten? Neem contact op via info@techniekcoalitielimburg.nl of 0486 – 47 77 81.

Mede mogelijk gemaakt door: